'Art enables us to find ourselves and lose ourselves at the same time'. Thomas Merton

Werelds en verrassend
Zoek jij een uniek kunstwerk? Iets dat niemand anders heeft? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Onze collectie onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en het originele karakter. Nu zijn dat kwalificaties die je bijna op iedere kunstuitleen website kunt lezen, maar de wereldse collectie van Canvas Art Services ís heel bijzonder. Al sinds 1995 doen wij in veel landen (in Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Afrika, Europa en (Latijns) Amerika) regelmatig onderzoek naar goede getalenteerde kunstenaars. Bij ons vind je derhalve, naast de bekende Nederlandse namen, kunst die geen enkele andere kunstuitleen heeft.

Kies zelf
In onze schatkamer in Naarden, of via deze website, selecteer je een kunstwerk dat je raakt. Sluit een overeenkomst af en neem het kunstwerk mee naar huis. Zo ben je heel gemakkelijk de trotse bezitter van een hoogwaardig kunstwerk!

Voorwaarden
Alle kunst in de verhuur is verdeeld in vijf prijscategorieën die zijn bepaald door de verkoopwaarde van het werk. Er zijn daarbij 3 verschillende abonnementen: HUUR, HUUR&SPAAR, HUUR&SPAAR+
 

Verkoopwaarde Categorie kleur HUUR HUUR&SPAAR HUUR&SPAAR+
tot €500,- geel €6,25 p/m €10,- p/m €27,50  p/m
€500,- tot €1000,- oranje €12,50 p/m €20,- p/m €50,- p/m
€1000,- tot €2000,- rood €25,- p/m €40,- p/m €85,- p/m
€2000,- tot €3500,- groen €43,75 p/m €70,- p/m €140,- p/m
vanaf €3500,- blauw €62,50 p/m €100,- p/m €195,- p/m

 

HUUR
Bij Canvas Art Services huurt je al voor een paar euro per maand een verrassend kunstwerk. De minimale huurperiode is 6 maanden. En heb je zin in een ander werk boven de bank? Je kan binnen de prijscategorie en gedurende je abonnement zo vaak wisselen als je wilt. Bevalt het werk je goed, dan is er altijd de mogelijkheid om het werk te kopen. Uiteraard kun je na  6 maanden ook overstappen naar een andere categorie. 

HUUR&SPAAR
De optie HUUR&SPAAR is ideaal als je overweegt een kunstwerk te kopen, maar je nog niet precies weet welke. Bij deze optie spaar je 50% van het maandbedrag. Hiermee komt het huurbedrag zelfs lager uit dan bij de optie HUUR. Ondertussen bouw je langzaam een bedrag op waarmee je, op een door jou gekozen moment, een werk uit onze collectie kan uitkiezen.

HUUR&SPAAR+
Deze ´plus´optie geeft een aantal extra voordelen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende wissellijsten, er is een haal- en brengservice, het werk is verzekerd en spaar je  60% van je maandbedrag. Zo bouw je lekker snel een 'kunstpotje' op waar je werk mee kan kopen. 

Betaling
Kunst huren bij Canvas Art Services is hét bewijs dat verrassende hoogwaardige kunst niet per definitie duur hoeft te zijn. Bovendien neemt Canvas je een hoop werk uit handen. De betaling gaat heel eenvoudig per maand via een automatisch incasso.