Anders kijken opent je wereld!
Als een kunstwerk je raakt, gaat je wereld een beetje verder open. Of je nu thuis bent of bij je bedrijf, kunst geeft je een moment waarin je even anders naar de wereld kijkt. En daarmee word je aan het denken gezet, geïnspireerd of wakker geschud.
 
Canvas Art Services maakt kunst die raakt voor jou toegankelijk. Met onze verrassende, hoogwaardige collectie en met ons enthousiaste en persoonlijke advies huur je bij ons heel gemakkelijk  kunst. In ons depot in Naarden staan vele unieke kunstwerken uit de hele wereld, en wij natuurlijk, voor je klaar. Kom je je snel verwonderen?
 
Wie wij zijn
Canvas werd in 1995 opgericht als ideële organisatie voor de ondersteuning van jonge kunstenaars in ‘niet-westerse’ landen door Joris Escher en Martijn Kielstra. Het idee leefde bij hun dat er overal in  de wereld talentvolle kunstenaars waren, maar dat die in Nederland (en Europa) niet of nauwelijks te zien waren. Met tentoonstellingen, publicaties en een kunstuitleen wilden Joris en Martijn laten zien wat er gaande was in de wereld. 

We hebben altijd heel veel onderzoek gedaan. Dit deden we door onderzoeks-reizen te maken en het bezoeken van honderden ateliers. Doel van die reizen was om te kijken wat er in de betreffende landen gaande was en om talentvolle kunstenaars te vinden.  Daarom zit er in de collectie van Canvas Art Services verrassend en hoogwaardig werk. Kunst die je raakt!

Joris Escher nam in 2004 afscheid, maar Martijn Kielstra is er nog altijd bij en werkzaam als kunstadviseur.

Vorig jaar is Trijne Laroy-Marres het Canvas team komen versterken. Zij heeft kunsteducatie gestudeerd en heeft daarna jarenlang bij een groot advies kantoor gewerkt. Bij Canvas geeft zij leiding aan de organisatie van de kunstverhuur en adviseert zij vol enthousiasme over kunst.  

Canvas Art Services is gelieerd met Canvas Contemporary B.V., een galerie gespecialiseerd in hedendaagse kunst uit Azië. Meer informatie over de galerie vindt u op www.canvascontemporary.nl