Hoogwaardig en inspirerend
Dat een prettige werkomgeving meer is dan een comfortabele bureaustoel spreekt voor zich. Dat kunst bijdraagt aan een inspirerende omgeving is wellicht minder vanzelfsprekend. Toch zijn de redenen om kunst in een zakelijke omgeving te tonen talrijk: Naast de representatieve uitstraling van het kantoor, wordt de wereld van de medewerkers door kunst verrijkt, wat het welzijn en de creativiteit op het werk bevordert. Kunst komt ten goede aan de sfeer van de werkomgeving en draagt bij aan het bedrijfsimago. 

Werelds en verrassend
Onze collectie onderscheidt zich door de hoge kwaliteit en het originele karakter. Nu zijn dat kwalificaties die je bijna op iedere kunstuitleen website kunt lezen, maar de wereldse collectie van Canvas Art Services ís heel bijzonder. Al sinds 1995 doen wij in veel landen (in Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Afrika, Europa en (Latijns) Amerika) regelmatig onderzoek naar goede getalenteerde kunstenaars. Bij ons vindt u derhalve, naast de bekende Nederlandse namen, kunst die geen enkele andere kunstuitleen heeft.

Persoonlijke werkwijze
Bij Canvas Art Services staan wij, als ervaren adviseurs,  klaar om u alle praktische zaken omtrent de kunst in uw kantoor uit handen te nemen. Wij komen bij u langs om gezamenlijk de mogelijkheden voor kunst te inventariseren. Vervolgens maken wij een voorselectie van kunstwerken, die we op onze locatie in Naarden aan u laten zien. U bepaalt welke werken u op uw kantoor wilt en wij komen met het uitgekozen werk bij u langs. Uiteindelijk hoeft u alleen nog maar te zeggen wat u verrassend en∕of mooi vindt. Uiteraard hangen wij het werk op. 

Jaarlijks rouleren
Na een jaar nemen we contact met u op: zin in iets nieuws? In overleg met u wisselen wij dan het werk om voor andere kunst. Ook het jaarlijks ‘rouleren’ hoort bij de service van Canvas.

 
Verkoopwaarde Categoriekleur Huurprijs per jaar
tot €500,- geel €75,-
€500,- tot €1000,- oranje €150,-
€1000,- tot €2000,- rood €300,-
€2000,- tot €3500,- groen €525,-
vanaf €3500,- blauw €750,-
 
Voorwaarden
Canvas Art Services hanteert een simpel prijscategorieënsysteem. De collectie is verdeeld in vijf prijscategorieën die bepaald zijn door de verkoopwaarde van het werk. Bij Canvas Art Services huurt u al werken vanaf € 75,- per jaar (dat komt neer op maar € 6,75 per maand). Voor zo’n bedrag huurt u bijvoorbeeld Nederlandse grafiek, Chileense etsen of originele Noord-Koreaanse propagandakunst. En voor maar € 300,- per jaar huurt u fotografie van Chinese topkunstenaars of unieke werken van Venezolaanse schilders. 
 
Service
Kunst huren bij Canvas Art Services is hét bewijs dat kwaliteit niet per definitie duur hoeft te zijn. In de huurprijs van het werk zit onze service inbegrepen; voor ons advies, de administratiekosten en het afleveren en ophangen van de werken brengen wij geen extra kosten in rekening. 
Tijdens de huur heeft u een koopoptie op de gehuurde werken. Bij koop wordt 50% van de reeds betaalde huur voor dat werk in mindering gebracht op de verkoopprijs (spaartegoed).